Fredag 0ch semester!

Godmorgon, idag har vi vaknat upp till en mulen himmel men så skönt i luften svalt och härligt tror viktor uppskattar det sen när vi går ut då han tyckt att det har varit så jobbigt i denna värme.
Igår kväll var han otröstlig så jag tog ut honom i vagnen och gick till en kompis där vi blev kvar i 3 timmar jätte mysigt. imorse hittade jag en ledsen kille i sin säng NAKEN! kiss överallt på något konstigt sätt har han alltså fått av sig blöjan! haha han såg så gullig ut! Nu måste jag hämta en ledsen kille, om en stund ska vi på pronenad med en annan mamma och hennes kille mysigt! Trevlig helg, viktors farmor,farfar och farbror kommer till helgen och så firar vi med att pappan i huset går på semester!:)

Hejhej

Nu var det länge sen igen. blir en snabb uppdatering här då viktor och jag så snart han ätit ska ta oss ut i solen på en promenad med en blivande kompis till viktor! mysigt! Sen på eftermiddagen ska vi ner på stan med en kompis och hennes goa dotter och smaska på glass, nu ropar viktor efter mat!

RSS 2.0