snälla!!

jag ber om en bättre natt inatt jag behöver det!! känner mig helt slut av att inte få sova mer än 3h i sträck.. V var så duktig förut,,,sov hela nätter. men nu, vaknar är klarvaken, ska äta eller är hysteriskt ledsen.... nu har jag klagat färdigt.. ska sova nu BUMS snart är vi vakna igen så. uraäkta för mitt klaginlägg behövde skriva av mig bara

kväll

viktor sov en halvtimme efter maten phu! vi tog en sväng på stan på em med molly och malin. viktor fick en munkjacka så fin!! nu har vi precis ätit mat viktor åt en stor portion med fisk från igår!! blöjbyte står här näst sen handling på coop!:)

sökt!

natten var gräslig men vi lämnar den bakom oss.. vi har varit på babysång nu på morgonen och lämnat papper om förskoleplats!! äntligen har jag bestämt mig då jag velat fram och tillbaka!! så i slutet av aug börjar min bebis!! usch känns jätte jobbigt att ngn annan ska vara med honom, trösta honom, busa med honom osv:/ men vi måste ju. nu inväntar vi molly och malin sen är det snart mat dax för viktor och på em ska vi troligtvis åka till jobbet. ikväll ska vi handla mat hela familjen;).

gågågå

här hemma tränar vi på att gå gå och gå!!:)just nu leker vi med alla saker i Viktors rum i väntan på Leo:)

onsdag

6.10 gjorde viktor morgon.. natten va som vanligt inge vidare.. snart ska vi äta frukost. vid kl 10 kommer åsa och Leo:)

Godnatt

nu har jag krypit ner i stora sängen oskar är som vanligt uppe till bortåt tolv för att spela spel på datorn.. så jag har ingen som snarkar att störa mig på på kvällarna när jag ska sova.. värre är på natten haha... nähe godnatt:)

mysig dag

ojoj var full fart här på em men så mysigt:). OCH idag är en stor dag VIKTOR min bebis tog 4 steg helt själv idag hjälp stoppa tiden nu!!!. lilla godingen somnade 18.45 helt slut bara mamma dög<3. imorgon kommer åsa och leo hit och busar på fm:). sålde precis våran gamla tvbänk!!:) skönt bli av med den trots en 50lapp rikare.. nu ska jag snart ta mig in till sängen för att sova. godnatt!

bus

vi var hos malin och molly och busade hela fm!:) när vi kom hem la jag bara viktor i vagnen och han somnade på en gång! om en timme kommer det mammor och barn hit då blir det full fart!:) ska passa på att vila lite nu

frukost

vi sitter och mumsar på frukost V äter macka och gröt och bajsar samtidigt hihi<3. på morgonen har vi plockat och plockat med tanke på att de kommer folk hit i em. mer plockande blir de när vi ätit färdigt. sen åker vi till molly och leker en stund på fm:)

lager 157

imorse tog jag och sis en sväng till lager 157, hon shoppade en massa för mig blev det bara en mössa och en tröja till V. alltid ngt:). har precis tittat på familjen annorlunda! tio barn skulle inte passa mig trots att det är underbart med barn.. jag vill ha 2 små hjärtan oskar 3 vi får väl se vem som vinner... å andra sidan är de inte han som ska föda dom... men jag är så lycklig över att ha fått vara med om en förlossning det är de häftigaste nånsin! <3 nu ska jag sova. imorgon blir de "mammaträff" här:) nattakramar

geggamoja

yes mitt nya favortimärke på kläder till viktor är geggamoja:) han har en fleecefodrad mössa därifrån och så beställde jag en utan fleece här om dagen:). förra veckan fick han en onepice från geggamoja tog strl 86/92 och herre gud vad stor!!:P men blir bra till hösten/vintern gissar jag:). nu är det straxt frukost dax för både liten och stor:)

EGO

Oskar och Jag va på bio ikväll, Vi såg filmen Ego! den var så grymt jäkla bra en helt solklar Emmafilm! Det var supermysigt att komma iväg han och jag. Nu ska jag sova, imorgon blir det lager 157:)

lördag

igår kom viktors farmor och farfar hit (de bor 30 mil härifrån) så vi åt god kycklinggratäng igår och idag var vi på stan viktor fick en skit snygg vårjacka! sen åt vi på kolgrillen och ikväll åt vi pizza - LYX med andra ord. nu ska jag sova är så trött och viktor är så jobbig på nätterna!:( natta:)

Ändrade planer

viktor sover fortfarande!!! hjälp har väl aldrig hänt!! men då behövde han det:). vi åker inte ner till jobbet pga att de har rs viruset där USCHA!! ska se om vi kan komma på ngt annat:)

babysång

vi har varit på babysång på morgonen:) lika mysigt som vanligt! när vi kom hem lekte viktor med sina leksaker och jag grejade lite.. han fick tidig lunch strax efter 11 åt upp hela burken och somnade i sin vagn 11.20. på em ska vi åka ner en sväng till jobbet:) viktor har ingen feber idag så vi hoppas den håller sig borta nu! ikväll kommer anna och fikar:)

bra dag

har haft en så bra dag! är så glad över min fina familj och släkt!. jag hoppas på en bra natt inatt viktor är så knölig på nätterna nu för tiden! jag hoppas vi kan åka på babysången imorgon tror febern har med tänder att göra nämligen då han knappt alls är snorig. nu säger jag godnatt ska ta mig in till sängen nu

23

idag blir jag 23:) inge speciellt att fylla år längre men ändå mysigt. Idag har vi varit på barnmottagningen IGEN! nu ska jag fixa mig lite här innan farmor och farfar kommer och firar mig:) ikväll kommer familjen och mormor,morfar. viktor sover sen ca 5 min tillbaka han har ju feber så hoppas han kan vila en stund nu.

feber

Viktor har feber....IGEN! så tråkigt. hoppas de är snabbt övergående och att de är tänder som spökar och inte öronen.. han fick en supp nu innan han la sig. vi har varit hos mamma och ätit,fikat och firat min bror mysigt! nu ska jag torka golvet i vårat rum sen är det klart luktar så gott här inne nu mmmm:)

storstäda

har och håller på att storatäda! så skönt, iaf när det är klart:). bakade precis ngr kokostoppar till (blev lite torra), men men. viktor sover sen halv 2. jag hoppas med på att få blunda en stund jag med nu natta

godmorgon tisdag

grattis fina lillebror på födelsedagen <3. natten va ok.. viktor vaknade runt 1 verkade klarvaken men jag sa inget utan somnade om och han vaknade såklart 06.20 av oskars alarm! ah typiskt men men. nu är vi uppe och redo för en ny dag:)

bakar

slängde precis ihop chokladbollar, nu står kokostopparna i ugnen!:) viktor kräktes förut! all gröt kom upp hoppas det bara var av pencilinet så de inte blir mer! nu sover han sen strax efter sju. jag ska baka klart bara sen krypa till kojs jag med godnatt

måndag

godmorgon. natten va sådär många uppvak och klarvaken kille kl 4 gav välling och efter ngn timme somnade han om och vaknade strax innan 7 helt ok ändå. nu har viktor precis badat jag har fått kläder på mig. nu ska viktor få på sig jag ska göra mig klar och sen ska vi åka på bebis fika:)

strålande humör

viktor har verkligen varit på strålande humör idag! börjar fundera på om pencilinet mot öroninflammationen hjälpt nu för imorgon är sista dagen. när han vaknat tog vi en promenad så han fick hälsa på sin favorit (sin mormor) sen gick vi hem och åt gröt. nu sover han och har gjort sen 7:) snälla ber om en bättre morgon imorgon och inte 04.45! men sån tur har jag inte.. imorgon ska vi på bebisfika hos en mamma kl 9:) sen ska jag nog på stan och köpa en mössa åt liten såg en fin på nätet. lite mer vårmössa dock:). nu ska jag snart sova (tidigt,jag vet...) men får ju gå upp tidigt med.. godnatt:)

sooool!:)

anna och leia var här på fm. vi lekte och smaskade på korv m bröd sen tog vi barnen i varsin pulka bort till backen solen sken och de va så skönt! nu sover viktor sen kl 2 ca. oskar sover med och jag tittar på skidor:).

04.45

yesbox 04.45 tjoade herren till - klarvaken! jag gav honom en flaska välling la sen tillbaka honom till sin säng och efter bra lång tid somnade han och vaknade kl 7! idag måste jag handla lite. fyller ju på onsdag så ska baka lite tänkte jag:) nu ska jag busa med min goding

kärleken är obeskrivlig

hur tufft det än må vara att vara mamma vissa stunder (sjukdomar,lite sömn,tidiga mornar osv) är kärleken till viktor helt fantastisk! ord kan inte beskriva! tänk att han legat och växt sig stark inne i min mage för att komma ut till stora världen ja jäklar vad häftigt det är. hade aldrig kunnat önskat ngn annan än du! jag älskar dig till månen och tillbaka och så mycket mer! du är allt för mig och pappa! tack för att just du kom till oss <3

middag

vi har precis ätit mat. kycklingfile ris och beasås. viktor fick smaka ris och älskade det! hihi nu äter han gröt med pappa, sen ska de bada och så blir det sovdax:). vi gick en sväng till mammamormor förut hem sprang jag nästan då termometern visade 17 minus! viktor låg nerbäddad med filt åkpåse och massa kläder. han va så varm och go när jag plockade upp honom. nu ska jag dammsuga köket ligger smörgåsrån och ris över hela golvet... konatigt?:P

lördag

viktor vaknade 05.20 börjar vänja mig! låg kvar med honom och kämpade för att han skulle somna om men icke! 6.20 tog oskar över och gick upp!. har hunnit med en sväng på stan. viktor fick byxor och body. nu sover viktor sen en halvtimme tillbaka, jag ligger i sängen och oskar sitter vid datorn sociala familjen ;) ska vila nu sen ska viktor och jag ta en kort promenad det är så kallt idag.. men lite luft måste vi få:).

05.50

nej så värst mycket bättre blev det inte med sömnen på morgonen strax innan 6 vaknade lilleman och i vanlig ordning prövade jag allt för att han skulle somna om. men icke! nu sover han sen 20 min tillbaka. jag har precis ätit lite frukost.. om en stund kommer malin och molly annars är dagen oskriven:)

torsdag

har varit en slitsam dag! varit vaken sen 4.45, viktor har inte velat sova så värst.. men nu så nu sover han sen 19.30 (ja vi prövar att ändra på nattningstiden för att se om han sover bättre imorgon bitti) jaja vi får se. nu ska en trött mama sova! imorgon är det fredag och helg IGEN!:) Godnatt

tidig morgon

viktor vaknade 04.45 klarvaken... jag försökte verkligen allt för att få honom somna om.. det gick inte! men halv sju nästan 2 timmar vaken så somnade han! nu sover han och jag ska passa på att göra mig iordning så jag är klar när han vaknar..

natta

har handlat, plockat upp och vilat på soffan nu har jag förflyttat mig till sängen! viktor somnade strax innan 7 i vanlig ordning:). hoppas denna natt blir bättre än föregående men han har ju ont i sina små öron så förstår om han är ledsen... mammas allt<3. nähe nu ska jag sova,nattakramar!

onsdag kväll

viktor vaknade halv 2 då pälsade vi på oss och gick ner på stan. fyndade lite till viktor som bara gnällde i vagnen men som somnade på vägen hen,skönt!:) vi gick en sväng förbi mamma och sen hem. nu har vi precis ätit pizza,,, ja vi fuskade idag och badat viktor snart är det grötdax för liten och sen sovdax jag själv ska handla när liten sover. imorgon är det babysång som vi längtat!!:)

hallongrottor

viktor sover sen halv 1 så jag har precis slängt ihop några hallongrottor som står i ugnen nu! så blir en kopp varm oboy och en hallongrotta nu till fikat! mmm:)

usch!!

jobbig dag sjukhus besök i 2h dubbelsidig öroninflammation.viktor somnade 18.40 idag helt slut!<3. själv är jag så trött att jag vill kräkas! har varit full rulle idag och har nu huvudvärken from hell på besök så jag ska sova nu, samla energi och nya krafter till imorgon då vi hoppas på en bättre dag! godnatt

tisdag

idag skullr vi börjat på babysimmet igen. men vi har tid på öron näsa hals mottagningen så de krockar precis med simmet.. så typiskt! men vi skulle få simma igen på söndag, toppen då kan oskar följa med. viktor sover nu och har gjort i en timme. får väcka honom snart så vi hinner till sjukhuset. vid lunch kommer åsa och leo hit och leker:)

seeegt!

varit hos min faster på fika idag, mysigt nu är jag så seg vill bara sova! viktor har sovit i 50 min så han vaknar nog snart... men jag måste passa på att sova en stund!

godnatt

nu säger jag godnatt. måste ladda batterierna inför en ny vecka, blir väl att gå upp tidigt som tuppen imorgon.... som vanligt:),hihi<3

shopping

turen till nrkp va så mysig! viktor fick 3 tröjor i 86/92 och en fleece tröja! tröjorna blir nog bra framåt vårkanten och förhoppningsvis under sommaren och hösten också vi får se helt enkelt. ikväll har vi ätit thaimat mums så gott det är! viktor somnade nyss efter en halvtimmes knöl phu! han har vatit lite knölig och inte somnat fören kl 8 några kvällar i rad nu hoppas de är snabbt övergående. nu ska jag vila i soffan innan sängen kallar

frukost

sitter och äter frukost i lugn och ro.. inte allt för vanligt. sovit bra inatt men vaknat ett par gånger och undrat varför viktor inte vaknat för nappen hihi:). halv 10 ska jag hämta syrran så dax att snabba på :)

övernattning

liten sover borta inatt<3. jag ligger REDAN i sängen och bara kopplar av! hoppas jag kan sova inatt utan att vakna 111 ggr som jag brukar när lilleman är hemma. vi käkade middag hos mamma och pappa ikväll igen, lyx! imorgon ska jag och syrran till nrkp viktor behöver ny fleece! godnatt:)

Framsteg!

hjälp min bebis går med sin gåvagn själv! bara sådär pang bom! igår va det så att man fick hålla i och idag går det att släppa såklart man får vara med.. men han är så duktig! tror våran kille hoppar över att krypa! just nu vilar vi allihop viktor somnade precis (tror jag blev iaf tyst från hans rum) sen går vi ut på promenad och kanske gungar en stund:) ska blunda en stund ni gäller att passa på sen är det fullt ös igen:)

lördag

gääsp! va visst mig morgon imorse. hade önskat att viktor sov en timme längre då han somnade en timme senare än vanligt igår men icke! halv 7 vaknade han inte så tokigt då de har varit värre:). viktor springer i sin gåstol och rev precis ner min lampa jäklar vad snabbt det går:) blir en tur på stan med mamma idag ist:) annars är denna lördag än så länge oskriven:) nu ska jag ätergå till mitt busfrö vi ska strax inta lite frukost sen blir det nog bad för liten och dusch för stor innan pappan ska vakna!:)

bjudna på mat

mamma ringde och bjöd över oss på mat ikväll. så vi har nyss kommit hem mätta och belåtna!:) vickeliten somnade på nolltid då han gick på övertid:) vi tittar på gladiatorerna när det är slut ska jag bums i säng. fyndade 2 tröjor idag till viktor på halva reapriset helt perfekt! vi får se när de passar men de dröjer nog inte! ;den ena är röd inte rosa;)


Fredag

äntligen helg! vi har haft lekdejt här med viktors kompis och nu har de gått hem. så härligt att kunna slå ihjäl några timmar ihop. viktor somnade på en gång när jag la ner honom i sängen så nu hoppas jag han sover en stund.. jag slängde mig på sängen och ska bara ligga och ta igen mig en stund. helgen blir lugn för våran del. ska på stan framåt kvällen viktor behöver nya badbyxor!

9 mån

kom på 2 tänder finns också i lillmunnen i underkäken men de har han haft ngn månad nu:)

utveckling 9 mån

7.30 frukost gröt ibland macka till 9.30-10 mellis frukt 11-12 lunch 15-16 mat igen och 18.00 gröt. sen sover han i sitt rum vaknar för nappen då och då men äter inte på natten!:) vill krypa/åla men det går inte då blir han så irreterad. står mot saker men reser sig inte själv riktigt än. sover 2 ggr på dagen ibland en halvtimme vid 4 beroende på hur sömnen på dagen varit. somnar alltid runt 7 på kvällen och vaknar för morgon mellan 6.30-7.00 kommer inte på så mkt mer nu :)

ny telefon

hjälp viktor är redan 9 månader tiden går så fort! han har varit så gnällig i flera dagar nu vet inte om fler tänder är påväg jobbigt är det iaf och feber har han haft men nu
är den borta-skönt. igår hade vi 5 mammor och 5 bebisar här mysigt!:) har ny telefon med så nu har jag blogg appen så kanske blir lite mer inlägg här nu:) ska försöka. nu gnäller min gnällspik så strax dags för frukost!:)

RSS 2.0