öroninflammation

Igår satt vi på akuten 3 timmar med en super ledsen son vilket visade sig vara öroninflammation igen! natten var hemsk men orkar inte gå in på det mer nu. Idag va mamma och jag på stan. Viktor fick fleecejacka och byxor av sin bästa mormor och jag köpte överdragsbyxor till viktor på kappahl kanon till vårdagar i sandlådan/gungan! älskar kappahls rabatter då jag idag hade en på 25% så fick betala lite drygt 200kr vilket är fullt tillräckligt! nu är v och jag hos mamma och tittar på skidor! trevlig lördag

kväll

Viktor och jag åkte till jobbet på em och lekte i 3 timmar! han stortrivdes:). Nu sover han sen halv 8 och vi har precis ätit nachotallrik! Imorgon ska vi träffa m&m och helgen verkar bli lugn:). nu ska jag strax sova tror jag, godnatt

lista

Till våren och hösten behöver viktor en helt ny garderob , ytterkläder, kläder osv. tänkte ge mig på en liten lista på saker vi måste börja köpa snart : Regnställ,gummistövlar,sandaler,överdragsbyxor,tumvantar,galonvantar. de var det jag kom på nu till våren vårjacka har han och likaså vindjacka men det är en del kvar på listan och dehär var utöver kläder! mycket med andra ord. Till hösten behövs det också en hel del: ryggsäck till förskolan,fodrat regnställ,skor,kläder såklart, nu tog det stopp återkommer när jag kommer på mer:). Vi har haft en jätte mysig fm hos Leo!:) viktor sover och när han vaknar tror jag vi tar en tur till jobbet

full fart

Viktor och jag kom hem från öppna förskolan strax efter 4 då slängde jag ihop pastasås som viktor åt och vi med såklart:). Efter det åkte V och jag till mammamormor och så tog vi en promenad till min mormor och morfar som nyss varit utomlands. Sen vid 7 tiden åkte jag med mamma och syster till willys för att handla. Nu ligger jag nerkrupen i sängen , oskar får sova på soffan inatt igen. GODNATT:)

Feb. 20, 2013



bus på öppna förskolan. om en stund ska vi hem och fixa middag!:)

onsdag

Viktor somnade vid 9 igår efter en hemsk kväll! men den lämnar vi nu bakom oss. Viktor sover nu efter att ha busat med Molly på fm och ätit lunch. jag åt just en pan pizza och ska göra mg redo då vi i em ska till öf med viktors kompis Alicia!:)

Feb. 19, 2013




gråtfärdig!

Viktor somnade 6 likaså igår då sov han hela natten förutom en flaska välling. men idag vaknade han 18.30 klarvaken!! nu går det INTE att få hobom att sova jag är så trött att jag kräks! måste ändra på hans sovtider på dagarna för såhär kan vi baskemig inte ha det!. jag har jobbat idag och V fick följa med då de va så lungt. nu ska jag återgå till sövandet:(

smoothie



nya favoriten som funkar i alla lägen - Smoothie!:). just nu mumsar viktor på gröt och leverpastejssmörgås och jag dricker blåbärs och björnbärs smoothie!:)

4 steg

På öf idag tog viktor FYRA lugna fina steg till mig helt på egen hand!,tänk om du inte skulle vilja springa till mig varje gång då skulle du ju för sjutton kunna GÅ helt själv nu men nu dröjer det inte ujujuj! efter öf åkte vi till mamma en stund sen hem för att laga middag sen åkte jag till fina vännen och nu ligger jag i sängen med MAGONT och ILLAMÅENDE! låt mig vara frisk nu! ska nanna kudde nu godnattkram!

kalops

Viktor sover än och jag sitter och mumsar på en matlåda som blev över från helgen - kalops så jäkla god husmanskost det är!:) viktor ska få köttfärslimpa när han vaknar :)

bus

V knölade en del inatt men gav mig sovmorgon till 8! underbart! vi var ute på fm med pulkan super skönt väder med solen i ansiktet! nu är solen borta och jag är glad över att vi hann ut i solen för att tanka energi.. bort med sjukbacillerna och in med ny energi!. när vi kom in busade vi i viktors rum nu sover han och när han vaknar blir det lunch och sen öf:). känner mig piggare idag men ändå matt, magen värker fortfarande men hoppad de snart går över!

busuge<3

tröttis

oskar tog V på en promenad med pulkan, de gungade och gick till mammamormor nu är de hemma V sitter hos mig och äter välling och är super trött. trött kille i ny pyamas ( ursäkta att bilderna är åt fel håll)




mys


Grabbmys framför slalomen!:)





mat

idag kunde jag få i mig maten oskars mamma gjort köttfärslimpa,de va gott. nu ska de strax åka sina 30 mil hemåt igen.

nerbäddad





Här ligger jag nerbäddad och tittar på skidor. Oskars mamma står i köket idag med, rätt helg att bli sjuk på kanske?;) hihi.

söndag morgon

Är fortfarande öm i magen men lite lite piggare just nu iaf. hoppas de vänder nu!. Blir en lugn dag idag med - Skönt när man inte mår hundra. 7 veckor kvar imorgon till viktors 1 -årsdag det är ju bannemig inte klokt hur snabbt ett år går!!

vilavilavila

viktors farmor och farfar tog just V på en promenad så jag kan vila! magen värker och värker gah!:(. Oskar jobbar till bortåt 2 tydligen.. ska vila nu och slötitta på skidor

Feb. 16, 2013



Domhär låg också med i hm beställnngen!

magsjuk

igår precis efter jag lagt mig började jag må så jädra illa somnade en kort stund men vaknade då illamåendet tog över sprang in på toan ett par ggr men kunde inte spy... natten va hemsk med ytterst lite sömn! nu ligger jag utslagen i soffan med ONT i magen:( har varit på toa 2 ggr dock inte spytt. här lär jag bli liggandes resten av dagen - KUL!:(

natta

viktors farmor och farfar kom vid 5 tiden.. viktors farmor och jag åkte sen och handlade och så gjorde jag en tacopaj! Imorgon jobbar oskar fram till lunch så vi ska möta honom på stan för lunch. Nu ska jag sova! Älskar min lilla prins över allt annat<3 finns inget bättre än honom!

helg

äntligen helg igen:) V är ute och går med sin mormor nu och jag ligger i sängen! ska försöka sova ngn timme:)

tröttast

Kalaset va trevligt.. men Vikor va så jäkla trött bara skrek! han vaknade 13.15 i em och kom inte i säng fören 19.30 förstår att han ca helt slut!. nu ska jag med sova,imorgon kväll kommer viktors farmor och farfar hit och stannar under helgen. Godnatt!

alla hjärtans pressent

klart V skulle ha alla hjärtans present!:) nu blir han snyggast på kalaset ikväll också!:)


älskade barn

åh vad jag älskar att spendera mina dagar med min älskade son!<3,finns inget som slår det. Imorgon är det babysång sen blir det en tur till hm,hann aldrig det idag då vi åkte till coop och handlade ist. imorgon kväll ska vi till min familj på kalas. Nu ska jag sova!

huvudvärk

har ont i huvudet,oskar kom precis hem så ska passa på att vila nu innan jag ska åka och handla.. ska förbi hm med och handla!!:) fick en check på 250 kr idag - perfekt!

snöat in mig!

mina tankar snurrar ofta iväg på namn till eventuella syskon till Viktor (jag är INTE gravid nu) men nu har jag ett namn som jag inte kan släppa kan inte sluta tänka på det, är ett namn som en lillebror kan tänkas få! tjejnamn är så svårt inte alls lika lätt som killnamn fast jag har ett tjejnamn med men de är inte sådär klockrent.. haha knäpp jag är som funderar på detta nu men man måste ju få spekulera:). vill ha 2-3 år mellan mina barn så än dröjer det ett tag till:)

trött

V somnade för 20 min sen. Nu ska jag sova!!!

Feb. 13, 2013

ett av de fyra klicken som gjordes igår:)


Gotta



Mitt gotta ikväll, dock räckte det med ett par bitar!:)

nytt!

köpte denhär supermysiga filten idag:)


klick klick

satt precis inne på hm appen. viktor fick 2 piketröjor och 2 par shorts för under 400 kr!:) kap kap kap! hittade lite bra rabattkoder!:). den ena piken fanns bara i strl 92.. men tog den och hoppas den blir bra till dagis:) man kan väl ha t-shirts på hösten med en tröja över?:) oskar är på hockey ikväll så jag är gräsänka över kvällen;). viktor sover sen en timme tillbaka. jag har jobbat idag men imorgon ska vi bara mysa viktor är fortfarande förkyld.. ska kika lite på bygglov nu:)

krångel

viktors nattningar nu för tiden är HEMSKA! han knölar så man tror man ska bli galen.. såg idag att det visst inte bara va en tand påväg där uppe utan 2 kanske gör ont på lillhjärtat. nu försöker oskar få honom sova i vagnen.. verkar inte alls gå... men jäklar vilket tålamod han har jämfört med mig.. ska åka till mammas moster bara V somnar först

Måndag

än så länge har viktor varit feberfri idag! wiho. dock rosslar och hostar han och snoret rinner en massa men han är betydligt piggare idag! har lekt med molly i flera timmar så skönt att se! nu somnade han precis efter lunch. jag tvättar och tvättar som vanligt men nu ska jag passa på att vila!

viktor fick superfin krya på sig pressent av molly igår<3 tack snälla!

tand

måste bara skriva att idag kände jag viktors fjärde tand!!:) nu i överkäken. 2 uppe och 2 nere!

natta!

oskar fick precis viktor att somna i vagnen.. så nu ska jag sova bums verkar bli lite sömn inatt med tanke på hur dålig lilleman är:(. godnatt

39.7

när febern va som högst låg den på 39,7! har varit en dag med massor vila. v har kräkts för han har så mkt slem. stackars:(<3. Viktors finaste tjej var här förut med paket så gulligt<3 nu kräktes viktor ner hela våran säng är verkligen slemmigt! så han fick hoppa ner i ett bad. är så trött att jag mår illa vill sova! men viktor verkar inte ha tankar på det gah!

sjukling

ringde 1177 imorse då viktor har en hemsk hosta.. 8.30 var vi på akuten - öroninflammation och så fick han andas i en mask där för att vidga luftvägarna. han somnade i mitt knä på sjukhuset nu sover han i vagnen men hostar en del:( ska hämta ut pencilinet kl 12 och så ska godingen få piggelin<3

älskling

viktor har sovit en timme på hela dagen! för en kvart sen slog han ihop i mitt knä helt slut! herre gud vad jag älskar denna människa,mitt kött, mitt blod!!<3 vi va hos mamma på em åkte pulka dit vilket viktor tycker är så mysigt. nu ska vi se om vi kan bestämma vad vi ska äta är vrålhungrig! trevlig lördagkväll allesammans! älskling åker pulka med pappa<3


pax

fyndade ett par pax fodrade gummistövlar för 75 kr ordinarie 399 åh blev så glad är ju helt kalas hoppas bara strl blir bra:). dessa kommer han få ha till dagis i höst:) va neutrala blå så de funkar till vilka kläder som helst helt perfekt. viktor sover jag ska med vila/sova nu:)

lördag

igår jobbade jag hela dagen.. viktor har kommit på att ta sig fram nu så nu är han överallt;). ska ner på stan idag titta på gummistövlar till viktor känns som vi behöver ett par till våren/sommaren. imorse var det min morgon vilket betyder sovmorgon för mig imorgon:).

fel rubriken

rubriken i föregående inlägg blev fel.. skulle skriva ett inlägg om namn men ångrade mig och glömde ändra rubriken bara;)

namn

var och fikade på sultans nu ikväll med min fina fina vän anna! imorgon ska jag jobba oskar ska vara hemma med V. nu säger jag godnatt

babysång och bvc

kl 9 va vi på babysången efter sången gick vi på stan med johanna och vilja:) kl 11.15 va vi på 10månaders kontroll! hjälp 10MÅNADER!!!. 9980g och 77,2 lång:) inte 10 kilo än haha. kl 13 ska vi på bvc grupp men viktor sover nu så går när han vaknat och hoppas att de är kvar då:) ikväll ska vi handla! godingen på babysången<3


godmogon

natten va okej!!:). nu har jag precus duschat. viktor har bajsat så han ska få ny blöja sen aka vi äta frukost och viktor ska få bada.

dåligt bloggande

oj har jobbat må-ons vilket resulterat i uselt bloggande. imorgon ska vi på babysång, 10-månaderskontroll och bvc grupp på em.. hjälp full fart!:)roligt det med. nu ska jag sova godnatt

jobba

godmorgon natten hae varit exemplarisk tack lilla älskling<3. nu sitter v uppe med papåa och tittar på tv. jag ska gå upp och duscha nu sen åka mot jobbet:)

mysigaste kvällen!!

Malin, Molly och Henke har varit här ikväll, spelat bingo ätit godis och busat med barnen :). nu åkte de precis hem. vi la viktor innan 7 han somnade men vaknade runt halv 8 klarvaken han fick komma upp busade skrattade och lekte med molly. Nu la vi honom igen och åh jag hoppas han somnar! imorgon kör vi ombytta roller här hemma jag ska jobba hela dagen och oskar ska vara pappaledig! - spännande!:). nu ska jag kolla till viktor sen är det snart natta för mig med. godnatt.

trötta

viktor somnade aldrig innan badhuset - precis som jag trodde. men var hur go och glad aom helst ändå. strax efter halv 12 fick godingen mat som jag hade med mig sen slocknade han 12.20 och sov i bussen hem och nu står han på balkongen och sover hoppas han sover en stund till:) ska vila nu

badhuset

strax går bussen mot badhuset - mys! Anna och Leia följer med:). försöker få viktor sova i vagnen nu innan badet.. men är så långt ifrån de går att få honom att sova...

sjukusbesök

kl 11 idag åkte oskar och jag till eskilstunas barnavdelning för att hälsa på viktors tjej och hennes.föräldrar som låg inlagda. innan vi åkte dit stannade vi till i centrum för lunch. viktor fick strumpor från pop de bästa och sjuklingen fick en leksak<3. sen upp till sjukhuset vi va där 3 h och fick sen med oss alla tre hem i våran bil! nu sover vårat <3a sen kl 19.00 vi har nyss ätit en favorit i repris från igår - nachotallrik hihi;). ikväll blir det en tidig kväll som vanligt då prinsen är hemma igen<3 trevlig lördagskväll på er

nachotallrik

vi har precia svalt nacho tallriken:) snart ska jag hoppa ur vardagskläderna och ta plats under filten i divan delen på soffan med chips, choklad och lösgodis mmm mmm mmm... Viktor sover hos sin mormor och morfar inatt och jag ska så njuta av att få sova inatt!! idag var mamma,viktor och jag på stan jag köpte tights och en tröja och viktor fick vårskor så himla fina och så himla jag!!:) nehe hoppa ur vardagskläderna var det men först plocka undan maten phuuuu!

mysig fm

vid kl 9 åkte vi ut till valla på öf mysigt att komma iväg lite. viktor fick mat där innan vi åkte hem, väl hemma somnade han bums i vagnen och har sovit en kvart ca. jag ska äta en pizza nu:)

RSS 2.0