magsjuka!

Viktor har åkt på magsjuka! Det är så jobbigt och natten har varit jobbig! Inge kräks sen igår kväll men vi petar i vatten och lite lite ersättning! Tycker så synd om honom jag hade hellre tagit denna dumma sjuka! Jag hoppas han är på bättringsvägen! Idag är han trött har sovit mycket men man vet ju själv hur man mår efter en magsjuka! Nu ska jag kolla till godingen

söndag

Helgen rusade snabbt förbi! Igår hade jag en mysig kväll på harrys med så god mat! Viktor sov hos mormor och Oskar hämtade mig vid 10 tiden trött småbarns mamma!:) idag har jag veckohandlat sen har vi mest myst med våran goding som inte har ngn feber längre så skönt. Nu ska jag sova hoppas på en bra natt här godnatt

torsdag

Hejsan, Viktor sov hela natten! Vaknade halv 6 för lite mat sen sov han till 8.25 så skönt!:) vid 9.45 kom min farmor hit för att göra oss sällskap då vi inte gick på babysången idag eftersom Viktor inte är helt 100 och varig i ögonen. Dock har febern hållt sig borta idag. På eftermiddgen tog Viktor och jag en promenad, var riktigt kyligt ute.. Sen åkte vi till min mormor och morfar på fika. Kvällen har bestått av bus numer gäller gåstolen här hemma:) vad jag älskar att se dig utvecklas älskade barn! Ikväll va jag, farmor och två av mina kusiner på stan, köpte en foundation oxh så fick jag en borste av farmor att lägga på foundation med så snällt! De skulle jag inte unnat mig själv annars! Imorgon väntar åter en mysdag så vi verkligen blir fit for fight igen:) nu ska jag sova godnatt:)

sjukstuga:(

Det blev inte jag som blev den som drabbades mest utav febern utan våran lille solstråle har inte sovit många timmar inatt, hög feber rinnit varit öga, snorig osv.. Så vi har bara varit hemma och myst och så har jag storstädat. Min mormor och morfar kom och hjälpte mig med Viktor en snabbis så jag fick städa klart sen tog mamma honom lite senare på em.. Tusen tack för all hjälp<3. Har fått några konstiga utslag på kroppen får se vad de blir av de! Hoppas inte på värre!!! Nu tittar vi på bonde och våran älskling sover sen strax efter halv 8. Trevlig kväll!:)

ont i kroppen

Simmet idag gick bra, Viktor dök och "simmade" till mig under vattnet!. På em kom m&m på fika hade slängt ihop en kladdkaka. Idag har vi även bytt bilbarnstol till Viktor då babyskyddet var litet! Kändes vemodigt han är verkligen ingen bebis längre men så jäkla go nu med egen personlighet! Har ont i kroppen, fryser ont i halsen oså lite feber hade jag nu med hoppas de ger sig under natten "önsketänkande" men vill inte vara sjuk! Ska snart sova Viktor ligger i sin säng och ska sova nu godnatt

godmorgon

Natten va sådär, Viktor vaknade halv ett för mat sov sen till 4 då han knölade efter en stund somnade vi och vaknade strax innan 6... Vi gick upp och åt gröt men var en väldigt gnällig kille idag inte likt honom på morgonen.. Men,,,.han somnade nu igen i sin säng så han va trött! Jag ska med passa på att vila nu innan vi ska på babysim:)

måndag

Efter en skön helg hos Viktors farmor och farfar kom vi igår hem vid 15.30 tiden, skönt! Storhandlade igår med så skönt att ha det gjort. Natten till idag var minst sakt jobbig! Ledsen kille som skulle äta och knöla slutade med att han fick sova brevid mig. Idag på fm träffade vi m&m mysigt såklart:). På em gick Viktor och jag på stan efter jakt på byxor till lilleman, 2 byxor en tröja och en body kom vi hem med. Våran trötta kille somnade 7 ikväll hoppas på en bättre natt inatt, nu ska jag vika in tvätt i pausen på pengarna på bordet sen är det ensam mamma söker och sen NATT :) imorgon är det babysim!:)

Babysång

Idag har vi varit på viktors favorit om vi bortser från babysimmet nämligen babysång han blir helt förtrollad när de spelas och sjungs!:) Här hemma packas det och min fina syster är här och underhåller viktor då mamma är så tråkig som inte har tid riktigt är så glad för all hjälp vi har från min familj!

Om en lite liten stund ska vi åka så taktiken är att hålla viktor vaken så han kan sova i bilen!
Nu måste jag sätta fart:)

Onsdag

Godmorgon, utvilad mamma här! viktor sov hela natten! från 19.30-6.30:) han har gjort det förr men nu var det flera veckor sen då han har vaknat varje natt för mat osv.
Så detta var välbehövligt!:)

Idag får vi se vad som händer, kanske blir öf på eftermiddagen beror helt på viktor.
Imorgon åker vi till värnamo och stannar över helgen ska bli skönt att få komma bort och slippa göra en massa.

ser att jag har lite besökare skulle gärna vilja veta vilka ni är om ni vill skriva en rad eller två :)

Nu ska jag fixa mig lite så när viktor vaknar tar vi nog en promenad:)

Tisdag

Hej, simmet idag gick utmärkt hade en glad härjande kille med mig!:)
Han dök 2 gånger idag varav en gång fick han en rejäl kallsup men det gick bra:).
Efter simmet mötte vi moster gick en snabbis ner på stan köpte 2 linnen till viktor och så köpte vi sallad med oss hem.

Vi har hjälpt åt att städa här hemma med en kille som har sktikit i 2 timmar men nu äntligen somnat! jag är helt slut men sitter nu och njuter av ett rent hem som luktar citron sopa mmmmmm!:)

Ikväll blir det träning! sen blir det nog en tidig kväll för en trött mamma-

Imorgon blir det date med Molly och Malin!:)

Nu ska jag vila innan min lilla skrutt vaknar

Ett måste!

http://www.lindex.com/se/6861045/?styleId=35168928

Denna body i både vitt och blått och blått och rött är givna till litens garderob!:)
Nu väntar vi tills de kommer till butik:)

Trött son här hemma, så med gröt och ytterst lite ersättning i magen säger vi godnatt till honom nu. imorgon väntar babysim steg 2:)

En trött mamma sjunker nu ner i soffan. tv kväll ikväll.. halv åtta hos mig, pengarna på bordet och ensam mamma söker!:) sen väntar sängen även för mig:)

Update

Får be om ursäkt får super dålig updatering här!
Dagarna rullar på i ett så snabbt tempo och Viktor är redan 6 månader!! snälla stoppa tiden lite!

Viktors utveckling vid 6 mån:
* Jollrar/skriker han älskar att testa rösten:)
* Äter gröt varje morgon och oftast på kvällen med
* Banan, päron pure, katrinplommon osv är gott till mellis!:)
* Har ätit spagetti och köttfärssås och kalops men det gav kväljningar.
* plockar med fötterna hela tiden
* kan sitta ganska bra med lite stöd snart går det nog utan
* har nu fått upp ögonen för sitt babugym.
* väger 7805 och är 71,5 cm en låg kille med andra ord!

Det var lite om utvecklingen dokumenterar mest för mig själv så jag kan gå tillbaka och kolla!:)

Nu ska här fixas medan viktor sover sen ska vi träffa Malin och Molly:)

RSS 2.0