lunch på stan

Kom hem för en stund sen efter en super mysig lunch på stan men Johanna och vilja! Jag fick en dos av bebisgos med så mysigt!! <3 . Hann bädda rent sängarna nu medan Viktor var glad och så fick han mat, nu sover han så jag ska med passa på att vila! När han vaknar (om det inte blir om 2 timmar) ska vi gå en promenad!

världens bästa mamma/mormor <3

Imorse gick vi till min farmor och klädde mammas julbock, sen tog vi en promenad med m&m sen gick vi hem och jag konkade upp en sovande Viktor i vagnen och ställde honom på balkongen sen kom Viktors moster hit<3 , vi åt lite mat och åkte till factory med mamma/mormor hon köpte en super fin tröja till Viktor! Sen åkte vi hem och fikade och mamma tog Viktor på en promenad och jag åkte hem och vilade och lagade fisk potatis och sås:) vi besikrade bilen ikväll! Den gick igenom så skönt!!!! Nu ska jag sova då våra nätter är kämpiga nu för tiden! Imorgon blir det babysång och sen lunch med Johanna och lilla vilja<3 godnatt

tand och sim

Babysimmet idag gick bra, efter simmet åkte vi bilen hem Viktor fick flaskmat och somnade i min famn så mysigt la honom i sängen och han sov i 2 timmar! Händer inte ofta under tiden han sov va m&m här vi pratade och fikade. När Viktor vaknade åt han frukt pure och jag kände något vasst i hanS Lill mun! En tand som är påväg upp min stora kille! Sen tog vi en promenad jag köpte bamse tandkräm och tandborste till Viktor! Nu ilväll tog mamma Viktor på en promenad så jag fick vila är lite förkyld men nu är jag tankad med lite ny energi, Viktor sover sen halv 8 ca och jAg ska sova nu! Hoppas att våra jobbiga nätter snart vänder och att de har och hade med tanden att göra har inte sovit en hel natt på snart 3 veckor men hoppas de vänder snart!:) Godnatt

mysig dag!

Blev 3 timmar på stan idag med shopping och lunch! Mysigt, Viktor blev som vanligt bortskämd av farmor oxh fick 2 pyjamaser, en body och ett par Jeans så gulligt! På em storhandlade vi mat och nu ikväll har vi ätit potatisgratäng och rostbiff+skinka, mums! Viktor sover sen strax efter 7 och jag ska med sova nu, vi fick vagnen igår och den är helt suverän!!! Så glad att vi valde den. Nähe godnatt!:)

städa och vila

Farsdagpressent fixad! Nu är Viktor med sin mormor, jag städar och vilar.. Är så seg! Isag får vi vagnen som vi köpt! Tror vi kommer bli super nöjda!:) ska försöka sova en halvtimmen sen skjutsa min syster till tåget och så ska jag åka och handla lite.

mysmorgon

Viktor och jag år frukost ihop vid 7,30 han gröt och jag en macka, sen badade han och fick på sig kläder ( idag invigs byxorna från vilja så fina, mjuka och sköna!) vid 8,10 somnade han han sover än men vaknar nog när som helst då ska vi packa på oss alla kläder och gå ner på stan!

godmorgon fredag

Sen 05,40 har vi varit vakna myste i stora sängen en stund nu racar Viktor i sin gåstol men börjar bli lite halv tjurig. Idag ska vi på stan Viktor ska köpa fars dag pressent till sin pappa. Sen ska vi handla lite smått och dammsuga av och torka golv här sen är vi nog så redo man kan bli för främmande och helg!:) nu ska jag busa med Viktor innan han vill sova igen.

Torsdag

Blev ändrade planer i våran helg planering...viktors farmor och farfar kommer imorgon..
Idag har varit på babysång, träffat m&m för en tur på stan köpte en body till det finaste jag har då han blir 7 månader idag!!
nu på em har emmelie och alicia varit här och busat med oss, viktor somnade så fort de gick vid 15,15 tiden ska vila med en stund nu innan pappa kommer hem och maten ska fixas.

mysig dag!

Gokväll, Viktor vaknade 06,15 imorse då var det bara att kliva upp oxh byta bajsblöja och bus sen vid 8 sov han en liten lur och vid 9,30 åkte vi ner till jobbet skulle fixa med lite papper. I bilen påväg hem somnade skrutten så bar bara in honom och la honom i hans säng så sov både han och jag en timme! Vid halv 2 åkte vi ut till Johanna och hennes super söta dotter! Endast 2 1/2 vecka och så jäkla liten! Ville aldrig åka hem! Tänk att min Viktor varit så liten!!! Usch man glömmer så fort! Viktor fick jätte fina hängselbyxor av Johanna,vilja och Jocke så himla gulligt! Nu sover Viktor sen kl 19,15 så jag ska med sova nu är så trött! Imorgon väntar babysång!:) godnatt kram!:)

Söndag kv'äll

Hej, idag har vi varit i Norrköping och beställt en ny vagn till lillkillen en sittvagn! Sen passade vi på att handla mat på citycross.
När vi kom hem tog vi en promenad med min mamma och min mormor, sen gick viktor och jag till min mormor och fikade.
Nu har vi busat och badat, han var så trött nu så han ligger i sin säng för att sova!
Imorgon väntar besök hos en mamma i sköldinge med flera mammor.
denna vecka hoppas vi på en frisk vecka! så tråligt att vara sjuka!
Nu ska jag och Oskar äta lite rester från igår, hemmagjord pizza:)
Sen blir det solsidan och en tidig kväll som vanligt;)

Lördag

Morgonen började TIDIGT kl 6 ville våran kille gå upp.
VI gick upp, busade i gåstolen, lekte på golvet och så duschade viktor och jag!:)
Sen hann han med lite gröt innan han somnade.
Om en stund ska vi ner på stam och fika med Anna och Leia.

Äntligen är viktor bättre från magsjukan! det var jätte jobbigt att se honom så dålig!
Nu ska jag göra mig klar innan lilleman vaknar.

Vi hoppas även att få åka ut till Johanna och Vilja en dag!:)

RSS 2.0