Påskdagen

Godmorgon, idag var morgonen desto bättre! nu busar vi för fulla muggar;). På em ska vi ut på landet till ett par kompisar annars är dagen oskriven. kalaset igår var super mysigt och vi kom hem med en trött son kl 18.00. Nehe passa på en liten busunge som just nu river i vitrinskåpet.... på återseende:)

Obeskrivlig Kärlek




Obeskrivlig Kärlek


Mar. 30, 2013

Vi åkte på shopping ner på stan, hem kom vi med näsdroppar och självlysande nappar till V. Nu har vi alla 3 fått mat i magarna och lilleman sover ute på balkongen. Jag slappar i soffan framför reprisen av lets dance och oskar sover inne i sovrummet - sociala familjen haha. Ska strax ta fram kläder v ska ha på sig och så ska jag byta om:) ha en fin påskafton

Tvättar!

Jag tvättar undan vårat tvätt-berg! Viktor somnade om kl 8,15 med tanke på hans tidiga uppgång imorse. När han vaknar ska vi åka ner på stan, sen hem och fixa mat och så ska viktor sova innan vi ska på kalas.

05.15

Viktor slog upp sina ögon 05.15. nu sitter vi och kollar på barnprogram och jag är ruggigt trött! På em blir de 1års kalas för finaste Molly! På fm blir de en sväng till stan, måste köpa näsdroppar till V.

Lååångfredag;)

Köpte 2 leksaker till V, kalsonger, tröja och byxa från pop + strumpor nu är de färdigt med paket till godingen. Byxorna och tröjan fick han idag resten får vänta:). Ikväll har vi varit hos min mormor och morfar på påskmat nu har vi landat hemma. Viktor somnade så fort vi kom hem och jag hamnade i divandelen på soffan helt urpumpad! Snart väntar även sängen för mig och det ska bli så skönt! Godnatt!:)

Norrköping

Vi är i nprrköping, shopping till lilleman står på schemat!:)

Låmgfredagen

Dagen är i full gång, viktor busar runt här och jag tittar lite på nyheterna. Får se vad dagen har att bjuda på idag.


Skärtorsdag

Idag på fm jobbade jag, på em lekte vi med m&m och sen kom sofia och sigrid hit. På kvällskvisten åkte vi till mamma och pappa på tacos och nu sitter jag i soffan. Snart väntar sängen Godnatt och glad påsk

jobb

Imorgon fm ska jag jobba! Viktor kommer vara med sin pappa då han jobbar kväll imorgon. Viktor somnade runt halv 8. Snart är det min tur också:)

Bebis

Just nu sover Viktor. så snart han vaknar ska vi på stan och köpa pressent till en liten bebis som vi ska hälsa på nu på em:) Mysigt!

Godmorgon

Viktor är så snorig och hostig men natten har varit skaplig ändock:). Idag ska jag åka ner på stan och köpa pressent till en blivande 1 åring som vi ska på kalas till på lördag! Jösses snart är min bebis med 1 helt år, kan inte fatta. På em ska viktor och jag till min farmor på påskmys men nu väntar frukost:)

Unnar mig!

Viktor somnade nästan precis,jag slog mig precis ner i soffan med en god cider och ostbågshjärtan! Härliga kväll. Såsmåningom blir de läggdags.. Nätterna är nämligen inte så roliga nu för tiden,men de ger väl med sig med tiden:)trevlig kväll och godnatt!:)

sover och sover

Viktor har snart sovit i 2 timmar,trött liten hjälte. så snart han vaknar ska vi åka till min mormor och morfar:).

Långpromenad

Mamma och jag gick en långrunda förut i vårvädret! så himla skönt,viktor va hemma med Oskar:). Viktor är fortfarande mosig,förkyld och hostig och lite feber. Ska ringa min mormor nu och fråga om de vill ha viktot och mig som sällskap i em:). Se till att gå ut i det underbara vädret idag ni läsare!:)

Akuten

Tror vi är stammisar på akuten.. igår kväll var vi där med Viktor då han var tungandad och rosslig. Giclk bra vi fick ta blodprov osv. Idag ska vi till barnmott för att ta om alla prover vi tog för ett par veckor sen då de koagulerat - klantigt gjort! Viktor har lite feber idag så blir en lugn dag, på em kommer Sofia och Sigrid. dax att sätta fart nu medan viktor sover om en timme bär de av till sjukhuset

Något skit

Inte bara jag som är dålig, mamma kände sig med risig och oskar likaså. uäk hatar att känna sig såhär. Om oskar lyckas fixa barnsadeln på cykeln ska jag ta V på en premiär tur! frisk luft skadar ju inte

magsjuka eller?

Igår kväll började jag må illa,inatt kom en kräka.. nu är jag lite halvkass i magen.. undrar vad det är som spökar!? hoppas att de vänder snarast!:)

Världens finaste MammaMormor

Fyller år idag så idag har vi varit på kalas!:) Älskar dig finaste mamma och mormor!

knölig

Natten var knölig men nu är även den avklarad! Nu har v precis ätit frukost och vi bråkar om ljusfatet på bordet som ska stå där tycker mamman men inte viktor men nu vann jag!:). Snart ska vi på babysång:) Idag fyller världens bästa mamma och mormor så ikväll blir de kalas<3

Lindex

Fasiken vad mycket fint Lindex har till min grabb! handlar där stup i kvarten, (lite för ofta) hihi... men jag älskar`t ;). Imorgon är det babysång igen har inte varit på 2v nu så nu längtar vi:).

badar

viktor fick hoppa ner i ett bad för att hålla sig vaken till efter lunch nu sitter han här och leker. Det känns som om vi kommer att lyckas äta lunch och sova sen!:) På em tar vi en sväng till öf, ikväll blir de Lax till middag!:)

Tung natt

Natten inatt va tung Viktor vaknade 3-4 ggr knölade osv vid kl 5 fick han välling sen sov vi till 6.45 men idag är jag ruggit trött, huvudvärken hälsar på mig:(. Nu kommer snart Sofia över på kaffe och tjejsnack:)

Tisdag

Imorse åkte vi till sultans på norr för frukost med Jenny och hennes son:)vi tog en tur på stan och så åkte V och jag hem, han somnade i bilen så blev ingen lunch för honom då inte han ska få äta så snart han vaknar:).

Tisdag

Imorse åkte vi till sultans på norr för frukost med Jenny och hennes son:)vi tog en tur på stan och så åkte V och jag hem, han somnade i bilen så blev ingen lunch för honom då inte han ska få äta så snart han vaknar:).

Måndag

På fm har Malin och Molly varit här. Vi uträttade en del på stan, Sen åkte v och jag hem och åt lunch,viktor va så trött att han nästan somnade vid matbordet<3 nu sover han sen 11.30, han sover bara en gång om dagen nu för tiden vilket vi tycker funkar:). resten av dagen är än så länge oskriven men något ska vi hitta på:).

natti

Godnatt från oss eller (mig och viktor:)) vi kom hem strax innan 20.00 från 50årskalasande:)jag la viktor i sin säng han sa inte ett pip och sov på 1 sek trött älskling. Nu har jag med krypit ner och tänkte samla ngr timmars sömn. natta!:)

knölig natt

natten va ok men viktor vaknade då och då och va ledsen gick nappen aomnade och så höll vi på sådär. vaknade gjorde han 6.15 ;men fick honom somna om till 7.15 skönt. om en stund ska vi till lekparken:)

Fångarna på fortet

halvligger i soffan med en stor skål smågodis och tända ljus! viktor somnade strax innan 8 och oskar sitter vid datorn. lugn och skön lördagskväll precis så som jag vill ha det.

lördagsmys

på fm var vi på outleten, på em har vi myst i lekparken och fikat hos min mormor och morfar. nu busar jag med viktor i hans rum. snart blir de middag för honom och oss med tror jag:)

FREDAG!

Åh vad skönt de är med fredag! Oskar är ledig, men viktor och jag har egna äventyr idag. just nu sover han och när han vaknar blir de sen lunch sen ska vi ta bilen till sofia som tog våran Doris i måndags. kvällen blir lung,gladiatorerna och nachomys. Imorgon funderar vi på en tur till vingåker,factory oså men vi får se:) nu ska jag vila innan lilleman vaknar!:)

torsdag

Viktor sov från 19.40 igår till 7.40 imorse underbara natt.. lever länge på de bra nätterna men vågar inte hoppas att de ska var så bra för jämnan. mamma var här och busade med skrutt förut<3 nu sover han sen 19.45 , Vi får se hur natten blir. imorgon är dagen full med skoj,lek med hanna och melker på fm och sofia och sigrid på em! KUL:)nu sk jag sova godnatt

bus

Viktor och jag buasar gärnet här:) strax ska vi ta oss ner på stan:)

natta

viktor somnade 19.40 så nu är det min tur att sussa. Idag på em var vi på öf med Jenny och hennes son.. supertrevligt,imorgon gör vi en favorit i repris. på fm va ju johanna och vilja här, vi fikade och pratade-supertrevligt:). godnatt

Onsdag

viktor somnade 19.20 stoppade in nappen en gång tror jag vaknade gjorde vi 6.30! nu äter v frukost och idag kommer johanna och vilja hit!:)

Tisdag

Ännu en skaplig natt!:) ska väl inte våga hoppas för mkt.. just nu är vi hos min farmor på fika men ska strax knata hemåt. vi har storstädat hela fm, så skönt och än är jag inte klar. nehe nu ska vi ta på oss kanske blir en sväng till lekparken innan vi går in:)

Måndag

Viktor sov bra även i natt - underbart!. Idag har varit en kämpig dag, Doris flyttade.. Viktor somnade för 10 mim sen, jag sitter här med en knäckemacka och oskar jobbar.. snart är det familjen annorlunda får se hur länge jag orkar se.. är dundertrött:)

söndag

Här hemma pågår lek,strax är det badtajm sen runt 19.30 dags för sängen:). Vi har varit ute en del idag i den bitande kylan,burr! Vi har bestämt oss efter mycket snack om att lämna ifrån oss Doris (våran katt) pga många anlednigar men dels för att läkarna tror viktor är allergisk.. så imorgon flyttar hon,känna rätt så vemodigt men hon kommer få det så bra ute på landet och allt. nehe dax att ta tag i kvällsstsslorna!:) Inatt sov föresten V hela natten stoppade bara in nappen vid 4.30 sen so v han till 7.00 så underbart men vågar inte hoppas på att de ska hålla i sig men denna natten kommer jag leva länge på:). nehe bad-dax

Shopping

Idag har jag min fina mamma och syster varit i norrköping:). jag klippte av håret så skönt! köpte frisör shampo och balsam (unnade mig faktiskt det så mitt hår är så torrt sa frisören.) sen fick V strumpor,tshirt,joggingbyxor och en tröja så nu har han så han klarar sig länge! skönt det,men känner jag mig rätt hamnar de snart ngt nytt i litens garderob :P. Viktor ligger i sin säng och ska sova (sent idag.) men vi har varit hos mamma och pappa på kvällsmat, mycket gott:). nu blir det kika en stund på melodifestivalen innan ögonen går i kors. Godnatt

Tankar energi

Vi är ute i solen, det är friskt ute men vi har pälsat på oss och V sover nu.


tuffa dygn

Vi har haft några riktigt tuffa dygn, sjukhus besök och hög feber! idag har älsklngen varit feberfri hoppas de går åt rätt håll nu!. V somnade för en stund sen, jag ska snart krypa till kojs med och om V är okej imorgon fm tar vi med hink och spade ut till lekparken och tankar i oss frisk luft:). Godnatt

barnavdelningen i ryhov

Vi fick åka ambulans igår till jönköpings barnakut/barnavdelning. Där vi lades in men nu är vi hemma igen. har haft ett grymt jobbigt dygn. Mer än såhär orkar jag inte skriva nu

Så jobbigt

viktor har varit så dålig ikväll är helt hemskt att se:(. somnade strax innan 7 men vaknade nu:( han vilö varken äta eller dricka:(

sjukling<3

Vi kom nästan nydligen hem från oskars farmor, vi fick mat, efterrätt och fika huga vad mätt man blev:). Min lilla älskling har över 39 graders feber men är skapligt pigg ändock! just nu leker vi lite på golvet och viktors farmor lagar mat till V:). Köpte 4 tröjor till viktor idag som var i stort behov av just tröjor:). nu ska jag ta en gnällig kille här

Feber

Viktor vaknade igårkväll jätte ledsen och full av kräks han har sån hosta igen så han kräktes slem han somnade efter en stund och vaknade imorse med feber! Nu har han fått en alvedon så han är skapligt pigg hoppas inte på någon öroninflammation nu!! Nu sover godingen i sin vagn - perfekt för kl 12.00 ska vi till oskars farmor på lunch:). Ha en härlig söndag, här är strålande solsken ska ut och tanka i mig lite energi sen!:)

Shopping!

Blev en del bra-ha saker från gekås. Viktor fick lite tröjor och pyjamaser. Jag köpte en tunika till mig och några leksaker till viktor och så lite sånt som alltid går åt!:). vi kom hem strax innan 4. Nu ikväll har mys pågått och viktor somnade nästan nyss efter ha myst med oss senare kväll än vanligt men är ju trots allt lördag. När vi kom hem till oakara föräldrar åkte jag till city cross för att köpa regnställ åt V. I ullared hade de bara de som var to much inte alls i min smak. men hittade ett på city cross för 149 kr enfärgat och utan massa trams på,det kallar jag kap! nu ska jag sova:) nattakramar

Mar. 02, 2013



Det finaste på denna jord, meningen med lvet var den dagen då du kom till oss<3. Utan dig fungerar inte jag, du är allt och mer än så. Är så glad att de var just du som kom till oss, kunde inte önskat något bättre<3. Jag älskar dig Viktor till månen och tillbaka 1000000 ggr om<3

Godmorgon

Uppe före viktor idag.. Vi åker till ullared/gekås så snart vi är färdiga. Viktor stannar hemma med pappa och farfar, roligast så för honom(: hoppas att jag kan hitta allt på min lista och lite mer än så(; vi stannar här till måndag känns riktigt skönt faktiskt(: Ha en bra dag!

minisemester

nu är vi i bilen påväg till viktors farmor och farfar. lillhjärtat somnade precis så nu passar vi på att åka så vi kommer fram ngn gång:). imorgon blir det ullared!!:D

RSS 2.0