Sommarkväll

Vi har en riktigt härlig sommarkväll ikväll och en riktigt härlig dag innan himlen fylldes med moln på eftermiddagen men för att sedan klarna upp nu till kvällen, viktor har vart vaken hela eftermiddagen NÄSTAN! nu är han övertrött liksom varje kväll så nu ligger han inne med pappa i sovrummet och äter och efter maten hoppas jag han somnar för att sova gott en stund innan nästa mat pass.
Tycket så synd om honom när han knölar och inte kommer till ro, vi kom nästan nyss in från en promenad med mammamormor då sov han så skönt men så fort vi kom in vaknade han..
Vi hade som sagt mina arbetskamrater här förut vi bjöd på frallor och gofika i form av kladdkaka med jordgummar och grädde på,, Jag fick finfin inredning av de till lägenheten och viktor fick en fin fin pippitröja som kommer passa utmärkt kalla höstdagar då den var lite större i storleken.

Nu ska jag slå mig ner på balkongen lite i solen innan sängen kallar :)

Utkast: Jun. 28, 2012

Bamse body strl 56 använd en gång, grön randig body strl 56/56 ganska stor i storlek använd 2 gånger, blå vit randig omlott tröja strl 50/56 ganska stor storlek använd 2 gånger och marin blå enkel body strl 56

kläder

Alfons kläder Storlek 50/56 byxorna är aldrig använda och bodyn använd en gång.

Utkast: Jun. 28, 2012


mer kläder


sooool!

Godmorgon, natten var rätt tung så vi lämnar den bakom oss. Undrar om Viktor kan vara i en utvecklings fas nu då inte så mycket duger, men jag antar att det ska vara såhär och att det blir bättre:). Idag skiner solen igen så vi ska självklart ge oss ut en sväng, sen måste vi handla lite för på eftermiddagen får vi främmande utav ett gäng arbetskamrater!:) mysigt! Önskar er en fin dag!

Utkast: Jun. 27, 2012


Utkast: Jun. 27, 2012


bloppis:)

Till en kompis som skulle kika på lite kläder, är det någon annan som läser som är intresserad tjoa bara till då:)

Klick klick

Klickade precis hem denna supersöta mössa till viktor!:)

Promenad

Viktor och jag släpade oss ut på en promenad, vi gick runt stan och kikade lite snabbt sen tog vi oss hem igen, köpte mig en glass på vägen och bara strosade runt! skönt väder men inte jätte varmt.. Sommaren kan gärna få komma NU!
Har en liten pipig kille ute på balkongen (han ligger i sin vagn) så ska ta och lägga honom på en filt så han får lufta rumpan lite:).
Nu är äntligen viktors dop bokat, jag hade tänkt mig i augusti men det var smockfullt, vadå skulle man ha ringt lite tidigare kanske haha:P jaja nu är det bokat iaf så snart börjar dop förberedelser, gudmor eller fadder som det så fint heter nu är redan bokad och klar, skulle vilja ha någon som sjöng men vem skulle det vara? är mycket att fundera och planera, men fortsättning följer nu ska jag återgå till det jag ska göra, senare på em ska viktor och jag iväg på dejt:)

onsdag 27 juni

Åh just nu visar sig solen, så så snart Viktor fått mat i magen ska vi traska ut på en prommis! Man vet aldrig hur länge solen visar sig innan himlen fylls med moln.. Viktor halv sover just i mitt knä så ska pröva lägga ner honom i soffan och smyga ut på balkongen med en mama tidning och lapa åt mig lite sol! Trevlig dag önskar jag er!

allsång

Sitter med det finaste vi har i knät, våran son. Känner hans små andetag mot mitt bröst, han ser så trygg ut där han ligger. Vi tittar på måns och allsång på skansen. Har haft en ledsen och missnöjd kille idag vet inte vad det är som spökar och flera kvällar i rad har han knölat i timmar liksom idag, hoppas bara det är något tillfälligt! Mamma och jag var för en stund sen vid ett blomstertält där de hade 50% på allt men var så urplockat, mamma köpte iaf en lykta. Sen åkte vi till Ica maxi, fåe köpte vi en blomma till mammas moster som fyller idag så svängde vi bara förbi med den. Hon köpte även ett blockljus till lyktan och ett paket med blöjor till Viktor - världens bästa mamma och mormor. Nej nu ska jag sluta svamla, ha det gött

mobil blogg

Tänkte pröva mobil blogga, kanske blir lite mer uppstötningar här då!:) tänkte skriva Viktors utveckling vid snart 3 månader mest för våran egen skull. Han har hittat sina händer och snuttar, smakar på de mest hela tiden, han vill bara stå upp i knät ligga är jätte tråkigt, han ler massor och pratar med oss mer och mer för varje dag, han har en bumbo som han sitter i korta stunder ibland är det kul men för det mesta lite halv tråkigt. Oftast äter han nu bara en gång på natten men inatt hade vi en jobbig natt med flera matpauser. Nu ska jag försöka få honom att sova så jag kam ta lite att äta. Hej så länge:)

Midsommar

Oj tiden och sommaren springer iväg! vi har ju inte ens haft någon riktig sommar än vi har iaf haft ett par fina dagar denna vecka och viktor passar på att använda sina SOMMAR kläder! snart dags att köpa höstkläder till honom, mysigt ju!:)
Rensar och rensar hans garderob, oj vad kläder han har.. lite säljs på tradera och lite ska en kompis kolla på till sin lilla:).
Idag är det ju midsommar och vi ska med mamma och pappa och min bror ut på landet till deras kompisar, vi var med förra året och det var super trevligt så nu blir det en favorit i repris:).
 
fint väder har vi också än så länge låt det hålla i sig bara!:)
Nu ska jag käka lite frukost medans mina favorit killar ligger inne i sovrummet och snarkar!
 
Önskar er en trevlig midsommar!

Student helg

Hej, helgen har varit fullspäckad, i lördags tog världens finaste lillasyster studenten.
Vi åkte ner till diveholm kl 12 då utspringet skulle vara 12.45, vi fick parkering och gick och ställde oss på planen efter lång väntan sprang de lyckliga studenterna ut!
Efter utspringet åkte vi ner på stan och stod och vinkade medan de åkte lastbil sen åkte vi bort till mamma och pappa och firade med smörgåstårta och tårta!:)
SUper mysigt.

Igår var oskar och jag på ikea och handlade förvarning till viktors rum, blev kanon bra!:)
nu har jag en ledsen kille i sin vagn så måste hämta honom.

Blev en liten update iaf
hej så länge!:)

Torsdag m shopping

Oj nu kände jag att en uppdatering skulle sitta på sin plats.. medan viktor ligger inne i sin säng och sover passar jag på.
Idag ska vi på stan med mamma/mormor jag ska köpa något att ha på studenten som ser ut att bli en regnig dag men det är bara att gilla läget och ta med sig paraply!:)
Det vart precis mörkt ute, regnet kommer säkert när som helst men när sjutton kommer sommaren igen? viktor har så mycket sommarkläder som bara ligger och tar plats och samlar damm, nu måste vi snart få använda de!

Imorgon ska viktor och jag till min barnmorska som jag gick hos när lilleman låg i magen, ska på efterkontroll vilket jag inte ser fram emot.

Nu ska jag greja här hemma lite, sätta igång en disk och en tvättmaskin slänga på lite smink osv:)
Ha en bra dag!




Nytt till viktor:)



Fika och storstädning

Idag började vi med ett bad för viktor innan vi tog bilen ner till stan för frukost med Johanna och bebis i magen:), Det var lika mysigt som sist!
Sen åkte viktor och jag ut till landet till min farmor och farfar, jag fick lunch och sen åkte jag tillbaka in till stan för att åka hem och städa och storhandla medans farmor var barnvakt.
Jag åkte ner en snabbis på stan för att köpa 2 pyjamaser till viktor och 3 pack med strumpor, imorgon får vi nog köpa några fler par om det ska fortsätta vara såhär kallt ute.

Nu ska jag strax sova, imorgon väntar bvc besök, ska bli så spännande att se vad viktor väger nu, sen på kvällen kommer viktors farmor och farfar.


Domhär fick viktor idag!:)

Tisdag!

Igår hade viktor och jag en jätte mysig eftermiddag med en gammal klasskompis från lågstadiet och henes bebismage! Åh så fin lilla kulan var! man glömmer att man sett ut så själv! vi fikade iaf nere på stan och hon gosade med viktor. skönt för mig som kunde sitta med armarna fria en stund:).
Efter fikat gick vi till socialen, för att skriva på faderskap, så nu har viktor sin pappa på pappret också!:)

Idag blir en lugn dag, jag tvättar och är redan inne på andra maskinen för idag!
VI ska ge oss ut på promenad med mamma och pappas hund snart sen ska vi ta oss en tur på stan jag och viktor behöver något att ha på oss på studenten!

Nu ska jag slänga i mig min skål med yoghurt innan lilleman vaknar!:)

RSS 2.0